Čokoládové tabuľky ZOTTER LABOOKO
ČIstá čokoládová radosť. Kakaové bôby v Labooko tmavých a mliečnych čokoládach pochádzajú z rôznych kakaových oblastí na svete.
Ovocné tabuľky s kakaovým maslom vynikajú farbami z veľkého množstva skutočného ovocia, ktoré obsahujú. Takisto aj chutia - ovocne a prírodne.
Všetky suroviny pre svoje čokolády Zotter nakupuje vo fair-trade a bio kvalite a spracúva ich priamo vo svojej manufaktúre, postupom bean-to-bar, čiže od bôbu až po hotovú tabuľku.
Bôby pražia, drvia, valcujú a konšujú veľmi precízne, aby pri jednotlivých druhoch čokolád dosiahli čo najdokonalejšiu chuť.
Labooko čokolády sú pravidelne oceňované aj v medzinárodných testoch čokolád.
Tak vyskúšajte a zistíte, že 70% Nicaragua chutí inak ako 70% India, že aj 100% čokoláda sa vie rozpúšťať a malinová tabuľka je krásne ružová a taká....no...malinová.










